Stoffen


- Keuze! -

Stoffen bij Maison dat is smaak, dat is keuze, dat is kleur, dat is sfeer, dat is... wat jij wil!

- Mogelijkheden -

De stoffen die wij in huis hebben, worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Uiteraard kan u bij ons terecht voor gordijnen, stores, paneelgordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en ga zo maar door. Maar ook leveren wij, op uw maat en uw vraag, stoel- en zetelhoezen, kussens, bedtextiel. De meubels die wij aanbieden worden ook vaak op vraag van de klant, exclusief bekleed met de stoffen die wij u kunnen aanbieden.

- Detail -

Van stoflap tot afgewerkt gordijn, perfect passende store, exclusieve japanse paneelgordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen. Dit alles tot in de details afgewerkt in samenwerking met het naaiatelier waar wij al tientallen jaren mee samenwerken.

- Merken -

Wij maken de keuze om ons niet exclusief te binden aan een welbepaald merk, omdat we er van overtuigd zijn dat niet iedereen zijn keuze of smaak bij dat ene welbepaald merk te vinden is. U kan bij ons kiezen uit een brede waaier van mogelijkheden, zodat we op vlak van smaak niemand hoeven teleur te stellen.
Maison verdeelt (o.a.) volgende merken:

(Klik op de namen van de merken om naar de website van dat merk te worden gebracht)

Velux alle soorten gordijnen (verduisterend, insectenwerend, ...) voor de gekende dakramen
Nobilis o.a. kussens, fourrure plaids (winter), ...
Pierre-Frey
JAB hier doen we o.a. ook tapijten op maat, plaids op maat, ...
Stockmans en Co hier volgen wij de Alhambra(Spaans), blendworth(Engels), diabolo(Belgisch) en voyage-lorient (schotland)
Intede hier volgen wij o.a. de merken Kirkby Design, Romo, Villa Nova
Libeco Deze belgische vlasweverij is sinds 2006 Hofleverancier! Wij volgen al jaren de merken van Libeco, en volgen de nieuwste collecties
Uiteraard, als u er aan denkt om uw woning in te richten, of op maat aan te kleden, is het vaak het geval dat er meer dan alleen gordijnen of andere textiel vernieuwd of geplaatst wordt. Maison doet ook aan TOTAALinrichting(renovatie). Wij werken samen met echte vakmensen, die stuk voor stuk in staat zijn om uw project te doen slagen op vlak van verf, behang, vasttapijt, ... enz. Wij vormen de schakel tussen uzelf en de nodige vakmensen. We kleden uw woning aan met textiel, behang, tapijt, verf, decoratie, ... Steeds op maat, en met oog voor detail op vlak van kleur, warmte, sfeer!